2013. szeptember 20., péntek

Használati utasítás


"Szavaimmal nem egy tetszetősebb álomba akarlak ringatni, épp ellenkezőleg, fel akarlak rázni. Azt bizonyára magadtól is tudod, hogyan színezd ki az álmodat. Épp ezért - pillanatnyi érzelmi és mentális állapotodtól függően - szavaim egyszer nagyon gyengédnek és kedvesnek, máskor kevésbé gyengédnek és kedvesnek tűnhetnek." - (Adyashanti: Az üresség tánca)

Utazó vagyok, bár útjaim java - Weörest idézve - "mozdulatlan utazás". Tudásom folyamatosan - kedves Útitársaim, a ti hatásotokra is - formálódik, ám arra számítani lehet, hogy felvetéseim gyakran olyasmire mutatnak rá, amit nem akarunk látni.

Ez nem egy caminós blog, bár nyomokban tartalmazhat. A hasonló oldalak áradatában igyekszem, hogy ne váljék elringató ál-spiritualitás áldozatává. Valamivel keskenyebb úton járva (botladozva?), álomból ébresztgetem... leginkább magamat.

"Az Út, ahogyan van, nem ahogyan szeretnénk." (Vipassana, jelentése: úgy látni a dolgokat, ahogy azok valójában vannak, nem ahogyan szeretnénk.)

Egy ideje már ez áll az oldal bemutatkozó szövegében a fészbukon és a blogspoton is. El nem olvasása a felelősség alól nem mentesít. Szerintem reklamációnak helye nincs. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése