2014. augusztus 19., kedd

Azt (is) szeretem ebben a blogban...
Porto, zsinagoga, elemi iskolai tanterem

...Ha az eltero tapasztalatainkkal, vilagkepunkkel, gondolkodasunkkal, egesz hatterunkkel megtalaljuk megis a kozos pontokat. Ami egy emberseges vilagban termeszetes: a zsido es a roma szarmazasu is figyeli a zarandok-botladozasomat, meg a buddhista, meg a vallastalan is, hogy a hithu kereszteny elsiklik afolott, amikor a Vatikanert epp nem rajongok, a valasztasokon szavazni nem jaro elnezi, hogy en ezt nehezen nezem el, a tarsadalmi kerdesekkel intenziven foglalkozo megbocsatja a lelkizesemet, az ezoterikus meg a politizalasomat, a ketkezi ember az irodalmat... mert valahol, valamiben rezdultunk mar egyutt. Koszonom.
Az pedig folyton csodalkozasra kesztet, ha valaki barmelyikert hatat fordit - ahelyett, hogy csak lapozna egyet -, mert nem ertem, miert jo szuklatokorusegbe, megosztottsagba zarkozni.
... Apropo, szuklatokoruseg. Lehetseges, hogy latom a mely, tavoli, szeles osszefuggeseket, azt, hogy MINDEN es MINDENKI EGY, nincs kulon tarsadalmi kerdes es spiritualis, meg stb. Csakhogy marciusban eszrevettem, hogy a hires sasszememmel nem tudom mar a cernat befuzni. Hajajj, tehat valamit itt a kozelben, magam korul nem veszek eszre, talan minden kerdesemre itt a valasz az orrom elott. Azonban epp az orrom hegyeig nem latok...Arrol pedig, hogy ez nem egy caminos blog, ime a tavaly keszult "hasznalati utasitas": http://utkozben-ontheway.blogspot.com.es/2013/09/hasznalati-utasitas.htmlNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése